Ratatouille 2,5kg Knorr
Klassisk ratatouille; en grønnsaksblanding med squash, aubergine, paprika, løk og bærekraftig dyrket tomater. Krydret med basilikum, hvitpepper og hvitløk. Serveres som en siderett eller som en hovedingrediens i pasta- og vegetarretter. Kan serveres både varm og kald. Kan også fryses.
Varenummer: | EPD-nummer: 2884468 | GTIN: 08711100648345
Varenummer:
EPD-nummer: 2884468
GTIN: 08711100648345
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Grønnsaker 82% (squash 49%, rød paprika 14%, løk 12%, aubergine 7%), tomatpuré 6%, sukker, solsikkeolje, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), basilikum, hvitpepper, hvitløk.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 339 kJ/ 81 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 8,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,50 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 2884468 |
GTIN | 08711100648345 |
GTIN2 | 8711100448341 |
GTIN3 | 8722700991489 |
Opprettet dato | 01.06.2022 |
Oppdatert dato | 01.06.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |