Vegan

Rødløksaus pulver 25L Knorr

25 LTR

Allsidig saus med en mild smak av rødløk med en behagelig, syrlig sødme. Gir et friskt løft i dine kylling- og kjøttretter, men også egnet til ulike fiskeretter. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Laktosefri. Gir 25L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 68279354
EPD-nummer: 5693510
GTIN: 08710522692356

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, maltodekstrin, modifisert stivelse, rismel, salt, løk 7%, fargestoff (E150c), aromaer, rødløk 4,6%, palmefett, gjærekstrakt,
solsikkeolje, appelsinskallpulver, krydder (hvitløkspulver, paprikapulver, kajennepepper, pepper, nellik), syre (sitronsyre), laurbærblad.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 ml.

Energi 214 kJ/ 51 kcal
Fett 0,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 10,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,60 g
Protein 0,90 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Romania
Opphavsland Romania
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 68279354
EPD-nummer 5693510
GTIN 08710522692356
GTIN2 08710522692356
GTIN3 08710522692356
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 11.03.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Sauser – tilberedning (tørrvare)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes 140 g pulver, 1L vann gir 25L ferdig saus
Kokes Tilberedning: 1. Kok opp vannet og tilsett tørrvaren. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring.
Kokes Dosering: Tørrvare 140 g, 1L vann gir 25L ferdig saus. Tilberedning: 1. Kok opp vannet og tilsett tørrvaren. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring.