Rødløksaus pulver 25L Knorr
25 LTR
Allsidig saus med en mild smak av rødløk med en behagelig, syrlig sødme. Gir et friskt løft i dine kylling- og kjøttretter, men også egnet til ulike fiskeretter. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Laktosefri. Gir 25L ferdig saus.
Varenummer: 68279354 | EPD-nummer: 5693510 | GTIN: 08710522692356
Varenummer: 68279354
EPD-nummer: 5693510
GTIN: 08710522692356
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
Energi | 214 kJ/ 51 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,60 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Romania |
Opphavsland | Romania |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 68279354 |
EPD-nummer | 5693510 |
GTIN | 08710522692356 |
GTIN2 | 08710522692356 |
GTIN3 | 08710522692356 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 11.03.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Brick kode | Sauser – tilberedning (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | 140 g pulver, 1L vann gir 25L ferdig saus |
Kokes | Tilberedning: 1. Kok opp vannet og tilsett tørrvaren. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring. |
Kokes | Dosering: Tørrvare 140 g, 1L vann gir 25L ferdig saus. Tilberedning: 1. Kok opp vannet og tilsett tørrvaren. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring. |