Rødløksaus pulver 25L Knorr
25 LTR
Allsidig saus med en mild smak av rødløk med en behagelig, syrlig sødme. Gir et friskt løft i dine kylling- og kjøttretter, men også egnet til ulike fiskeretter. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Laktosefri. Gir 25L ferdig saus.
Varenummer: 68279354 | EPD-nummer: 5693510 | GTIN: 08710522692356
Varenummer: 68279354
EPD-nummer: 5693510
GTIN: 08710522692356
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 ml.
| Energi | 214 kJ/ 51 kcal |
| Fett | 0,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 10,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,60 g |
| Protein | 0,90 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Romania |
| Opphavsland | Romania |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 68279354 |
| EPD-nummer | 5693510 |
| GTIN | 08710522692356 |
| GTIN2 | 08710522692356 |
| GTIN3 | 08710522692356 |
| Opprettet dato | 01.02.2012 |
| Oppdatert dato | 11.03.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Sauser – tilberedning (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 450 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Kokes | 140 g pulver, 1L vann gir 25L ferdig saus |
| Kokes | Tilberedning: 1. Kok opp vannet og tilsett tørrvaren. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring. |
| Kokes | Dosering: Tørrvare 140 g, 1L vann gir 25L ferdig saus. Tilberedning: 1. Kok opp vannet og tilsett tørrvaren. 2. La sausen småkoke i 2 minutter under omrøring. |

















