Sitronsaus Sauce Lemone pulver 22L Knorr

22 LTR

En allsidig, mild og frisk sitronsaus. Perfekt til fisk og grønnsaker. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende vann. Glutenfri. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 22L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2295251
EPD-nummer: 2295251
GTIN: 08712566620746

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Modifisert stivelse, SMØRPULVER 22%, palmefett, maltodekstrin, maispulver 6,7%, SKUMMETMELK, salt, sukker, aroma (med bl.a. MELK), MELKESUKKER, stivelse, gjærekstrakt, eplepulver 1,4%, sitronjuicepulver 1,0%, solsikkeolje, MELKEPROTEIN, hvitvinsekstrakt, gulrotjuicekonsentrat, gurkemeie. *Under 20ppm gluten

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 212 kJ/ 531 kcal
Fett 35,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 22,00 g
Karbohydrat 47,00 g
hvorav
- Sukkerarter 11,00 g
Kostfiber 1,20 g
Protein 5,20 g
Salt 5,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland Tyskland
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2295251
EPD-nummer 2295251
GTIN 08712566620746
GTIN2 08712566165674
GTIN3 08712566165674
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 11.03.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt