Sjokoladepudding pulver 12L Carte d'Or
1750 GRM
Sjokoladepudding med en god og intens sjokoladesmak. En populær og tradisjonell dessert. Enkel tilberedning. Gir 12L ferdig sjokoladepudding.
Varenummer: 2020717 | EPD-nummer: 2020717 | GTIN: 08718114907468
Varenummer: 2020717
EPD-nummer: 2020717
GTIN: 08718114907468
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
11 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, kakao 19%, maisstivelse, geleringsmiddel (karregenan).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg, Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 584 kJ/ 379 kcal |
| Fett | 4,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,60 g |
| Karbohydrat | 80,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 69,00 g |
| Kostfiber | 6,30 g |
| Protein | 3,70 g |
| Salt | 0,08 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Frankrike |
| Opphavsland | Frankrike |
| Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
| Varenummer | 2020717 |
| EPD-nummer | 2020717 |
| GTIN | 08718114907468 |
| GTIN2 | 08711200499816 |
| GTIN3 | 08711200499816 |
| Opprettet dato | 01.02.2012 |
| Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
| Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Kokes | Tillagning 1. Kok opp melken. 2. Ta den bort fra varmen og bland inn pulver. 3. Portsjoner og avkjøl. Server! Ferdig mengde 200 g tørrvare + 1,2 L melk = 1,35 L pudding (= f.eks. 13 porsj á 1 dl). 1 boks (1750 g) + 10,5 L melk = 12 L pudding (= f.eks. 120 porsj á 1 dl). Antall porsjoner varierer alt ettersom hvor mye du ønsker å servere i en porsjon. Holdbarhet 24 måneder. Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur. |

















