TOMAT BASISSAUS
50 LTR
Varenummer: 2851376 | EPD-nummer: 2851376 | GTIN: 08712100126789
Varenummer: 2851376
EPD-nummer: 2851376
GTIN: 08712100126789
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Tomater 25 %, maltodekstrin, modifisert stivelse, sukker, stivelse, salt, krydder og urter 3,5 % (paprika, hvitløk, hvit pepper, timian, laurbærblad), gjærekstrakt, vegetabilsk olje (solsikke, palme), løk, syre (sitronsyre). *under 20ppm gluten
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 400 kJ/ 340 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 69,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 27,00 g |
Kostfiber | 4,00 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 9,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 2851376 |
EPD-nummer | 2851376 |
GTIN | 08712100126789 |
GTIN2 | 08712100387029 |
GTIN3 | 08712100387029 |
Opprettet dato | 03.09.2013 |
Oppdatert dato | 19.04.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 450 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |