TOMAT BASISSAUS
50 LTR
Varenummer: 2851376 | EPD-nummer: 2851376 | GTIN: 08712100126789
Varenummer: 2851376
EPD-nummer: 2851376
GTIN: 08712100126789
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Tomater 25 %, maltodekstrin, modifisert stivelse, sukker, stivelse, salt, krydder og urter 3,5 % (paprika, hvitløk, hvit pepper, timian, laurbærblad), gjærekstrakt, vegetabilsk olje (solsikke, palme), løk, syre (sitronsyre). *under 20ppm gluten
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 400 kJ/ 340 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 69,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 27,00 g |
| Kostfiber | 4,00 g |
| Protein | 7,00 g |
| Salt | 9,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 2851376 |
| EPD-nummer | 2851376 |
| GTIN | 08712100126789 |
| GTIN2 | 08712100387029 |
| GTIN3 | 08712100387029 |
| Opprettet dato | 03.09.2013 |
| Oppdatert dato | 19.04.2018 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 450 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















