Tomatsuppe basis pulver 60L Knorr
3900 GRM
En glatt og fyldig basissuppe med tomat. Kan brukes som den er, men for best resultat bør den videreutvikles til din egen. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende vann. Glutenfri. Laktosefri. Gir 60L ferdig suppe.
Varenummer: 2601565 | EPD-nummer: 2601565 | GTIN: 08711200768424
Varenummer: 2601565
EPD-nummer: 2601565
GTIN: 08711200768424
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
126 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, potetmel, tomatpuré 21 %, maltodekstrin, salt, vegetabilsk fett, gjærekstrakt, løkpulver, syre (sitronsyre), paprika, hvitpepper, rødbeteekstrakt, hvitløk, aroma. Saltinnhold i ferdig suppe er 0,6 %.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 500 kJ/ 360 kcal |
Fett | 5,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,50 g |
Karbohydrat | 70,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 36,00 g |
Kostfiber | 2,50 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 9,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 2601565 |
EPD-nummer | 2601565 |
GTIN | 08711200768424 |
GTIN2 | 08712566476657 |
GTIN3 | 08712566476657 |
Opprettet dato | 12.09.2012 |
Oppdatert dato | 19.04.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |