Vaniljesaus kaldrørt pulver 11L Carte d'Or

1600 GRM

Smakfull vaniljesaus med ekte Bourbonvanilje. Enkel, kaldrørt tilberedning – pulveret tilsettes i kald melk. Passer godt til alle typer fruktdessert, gelé og sjokoladepudding, eplekaker og paier. Gir 11L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2021970
EPD-nummer: 2021970
GTIN: 08718114902357

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: CARTE D'OR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

13 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, modifisert potetstivelse, SKUMMETMELKPULVER, glukose, palmefett, EGG, MELKESUKKER, aroma, MELKEPROTEIN, salt, Bourbonvanilje, fargestoff (karotener).

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 723 kJ/ 412 kcal
Fett 6,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,80 g
Karbohydrat 83,00 g
hvorav
- Sukkerarter 58,00 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 5,00 g
Salt 0,33 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 2021970
EPD-nummer 2021970
GTIN 08718114902357
GTIN2 08711200501373
GTIN3 08711200501373
Opprettet dato 02.02.2012
Oppdatert dato 10.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Desserter/dessertsauser/topping

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 240 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spes Tillagning 1. Pisk pulveret i halvparten av melken. 2. Tilsett deretter resten av melken. 3. La vaniljesausen stå i ca. 15 minutter for å få best mulig smak og konsistens. 4. Rør gjennom sausen før servering. Ferdig mengde 160 g pulver + 1 L melk = 1,1 L ferdig saus. 1600 g (1 boks) + 10 L melk = 11 L ferdig saus. Holdbarhet 24 måneder. Oppbevaring Tørt ved romtemperatur.