Vaniljesaus kaldrørt pulver 11L Carte d'Or
1600 GRM
Smakfull vaniljesaus med ekte Bourbonvanilje. Enkel, kaldrørt tilberedning – pulveret tilsettes i kald melk. Passer godt til alle typer fruktdessert, gelé og sjokoladepudding, eplekaker og paier. Gir 11L ferdig saus.
Varenummer: 2021970 | EPD-nummer: 2021970 | GTIN: 08718114902357
Varenummer: 2021970
EPD-nummer: 2021970
GTIN: 08718114902357
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
13 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, modifisert potetstivelse, SKUMMETMELKPULVER, glukose, palmefett, EGG, MELKESUKKER, aroma, MELKEPROTEIN, salt, Bourbonvanilje, fargestoff (karotener).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 723 kJ/ 412 kcal |
Fett | 6,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 83,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 58,00 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 5,00 g |
Salt | 0,33 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 2021970 |
EPD-nummer | 2021970 |
GTIN | 08718114902357 |
GTIN2 | 08711200501373 |
GTIN3 | 08711200501373 |
Opprettet dato | 02.02.2012 |
Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spes | Tillagning 1. Pisk pulveret i halvparten av melken. 2. Tilsett deretter resten av melken. 3. La vaniljesausen stå i ca. 15 minutter for å få best mulig smak og konsistens. 4. Rør gjennom sausen før servering. Ferdig mengde 160 g pulver + 1 L melk = 1,1 L ferdig saus. 1600 g (1 boks) + 10 L melk = 11 L ferdig saus. Holdbarhet 24 måneder. Oppbevaring Tørt ved romtemperatur. |