Vårløk og Purresuppe pulver 30L Knorr

3000 GRM

En glatt, fyldig og mettende suppe med vårløk og purre. En av våre mest populære supper. Serveres som den er, eller videreutvikles til din egen smak. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende vann. Lav laktose (<0,5g pr. 100g). Gir 30L ferdig suppe.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2601599
EPD-nummer: 2601599
GTIN: 08711200750962

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

126 produkter i databasen

Ingredienser

Palmefett, modifisert stivelse, maltodekstrin, salt, purre 5,5 %, HVETEMEL, sukker, MELKESUKKER, gjærekstrakt, solsikkeolje, potetmel, poteter, vårløk 2,5 %, MELKEPROTEIN, løkpulver, spinatpulver, hvitpepper, gurkemeie, rismel, aroma, sitronjuicepulver.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Egg og Selleri

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 993 kJ/ 476 kcal
Fett 26,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 53,00 g
hvorav
- Sukkerarter 13,00 g
Kostfiber 2,60 g
Protein 6,70 g
Salt 6,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sveits
Opphavsland Sveits
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2601599
EPD-nummer 2601599
GTIN 08711200750962
GTIN2 08712566461516
GTIN3 08712566461516
Opprettet dato 12.09.2012
Oppdatert dato 19.04.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt