B. de Provence Krydderpasta 340g Knorr
340 GRM
Fersk hakket merian, timian, basilikum og rosmarin i olje (solsikke- og rapsolje). Kraftig og intens smak. Egnet for bruk i varm matlaging, kalde dressinger og marinader.
Varenummer: 526194 | EPD-nummer: 526194 | GTIN: 05719642306214
Varenummer: 526194
EPD-nummer: 526194
GTIN: 05719642306214
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: KNORR
125 produkter i databasen
Ingredienser
Solsikkeolje, krydderurter 30 % (merian 6,0%, timian 6,0%, basilikum 6,0%, rosmarin 6,0%), salt, smagsforsterker (mononatriumglutamat), hvitløk 8,0%, sukker, herdet rapsolje.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 700 kJ/ 420 kcal |
| Fett | 40,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 6,00 g |
| Karbohydrat | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 8,00 g |
| Kostfiber | 1,50 g |
| Protein | 5,00 g |
| Salt | 12,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sveits |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Krydderblanding |
| Varenummer | 526194 |
| EPD-nummer | 526194 |
| GTIN | 05719642306214 |
| GTIN2 | 05704066306216 |
| GTIN3 | 07037369000634 |
| Opprettet dato | 01.02.2012 |
| Oppdatert dato | 19.04.2018 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















