Bearnaisesaus pulver 27L Knorr

3750 GRM

Klassisk bearnaise som passer perfekt til stekt kjøtt. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Glutenfri. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 27L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 68280515
EPD-nummer: 5693536
GTIN: 08710522693407

PRODUSENT: Unilever

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

158 produkter i databasen

Ingredienser

Maltodekstrin, modifisert stivelse, salt, palmefett, løkpulver, gjærekstrakt, solsikkeolje, sukker, fortykningsmiddel (guargummi), EGGEPLOMMEPULVER 1,5%, MELKESUKKER, krydderurter (estragon 0,7%, kjørvel, persille), MELKEPROTEIN, aromaer, sitronjuicepulver, surhetsregulerende middel (E262ii, E327), krydder (gurkemeie, persillerotpulver), syre (sitronsyre, melkesyre).

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 ml.

Energi 845 kJ/ 202 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 11,00 g
Karbohydrat 11,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 0,60 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Romania
Opphavsland Romania
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 68280515
EPD-nummer 5693536
GTIN 08710522693407
GTIN2 08710522693513
GTIN3 08710522693513
Opprettet dato 06.11.2014
Oppdatert dato 10.03.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Sauser – tilberedning (tørrvare)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Tilberedning: 1. Rør ut pulveret i kaldt vann. 2. Kok op under omrøring og la sausen småkoke i 2 minutter. 3. Tillsett margarin/smør og rør forsiktig til margarinen/smøren har smeltet.