Bringebærmousse pulver 14L Carte d'Or
1720 GRM
En fløyelsmyk og luftig bringebærmousse. Moussepulver med enkel tilberedning. Gir 14L ferdig mousse.
Varenummer: 2020899 | EPD-nummer: 2020899 | GTIN: 08718114905839
Varenummer: 2020899
EPD-nummer: 2020899
GTIN: 08718114905839
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
11 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, glukosesirup, fullherdet palmefett, emulgator (E472a, E471), bringebær 4,2%, gelatin (fra svin), modifisert potetstivelse, maltodekstrin, MELKEPROTEIN, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, stabilisator (E340), fargestoff (rødbetejuicepulver), salt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 937 kJ/ 469 kcal |
| Fett | 17,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 14,00 g |
| Karbohydrat | 75,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 61,00 g |
| Kostfiber | 1,40 g |
| Protein | 4,20 g |
| Salt | 0,09 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Frankrike |
| Opphavsland | Frankrike |
| Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
| Varenummer | 2020899 |
| EPD-nummer | 2020899 |
| GTIN | 08718114905839 |
| GTIN2 | 08711200500505 |
| GTIN3 | 08711200500505 |
| Opprettet dato | 01.02.2012 |
| Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
| Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spes | Tillagning 1. Hell kald melk i en bolle. 2. Tilsett pulver. 3. Piskes i 2 minutter på lav hastighet, deretter i 5 minutter på høy hastighet. NB! Best resultat oppnås dersom piskebollens volum er fire ganger væskemengden slik at moussen har rom for å vokse. 4. Porsjoner, avkjøl og server. Ferdig mengde 1 boks (1720 g) + 4 L melk = 14 L mousse (= f.eks. 116 porsj á 1,2 dl.) Antall porsjoner varierer alt ettersom hvor mye du ønsker å servere i en porsjon. Holdbarhet 12 måneder Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur. |

















