Champignonsuppe pasta 40L Knorr

4000 GRM

En kremet og glatt champignonsuppe som fungerer godt som en basis. Serveres som den er, eller videreutvikles til din egen smak. Tilsett f.eks. fraiche, stekt sopp og friske urter. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pastaen tilsettes i kokende vann. Lav laktose (<0,5g pr. 100g). Gir 40L ferdig suppe.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2624724
EPD-nummer: 2624724
GTIN: 08711200807468

PRODUSENT: Unilever FoodSolution

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

125 produkter i databasen

Ingredienser

Modifisert stivelse, palmefett, solsikkeolje, salt, sjampinjong 3,4 %, sukker, HVETEMEL, glukosesirup, gjærekstrakt, steinsoppulver 1,3 %, maltodekstrin, MELKEPROTEIN, sjampinjongekstrakt, løkpulver, emulgator (SOYALECITHIN), surhetsregulerende middel (E450), krydder, sitronjuicepulver, aroma.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Selleri og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 200 kJ/ 530 kcal
Fett 38,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 16,00 g
Karbohydrat 45,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,50 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 4,00 g
Salt 7,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sveits
Opphavsland Sveits
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2624724
EPD-nummer 2624724
GTIN 08711200807468
GTIN2 08711200518395
GTIN3 08711200518395
Opprettet dato 12.09.2012
Oppdatert dato 19.04.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt