Fløtesaus pasta 8L Knorr

8 LTR

En mild og allsidig fløtesaus som kan brukes som den er, eller varieres ved bruk av diverse oster eller krydderurter. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pastaen tilsettes i kokende væske. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 8L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2281996
EPD-nummer: 2281996
GTIN: 07037360046709

PRODUSENT: Unilever

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

158 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, palmefett, FLØTEPULVER 17%, modifisert stivelse, solsikkeolje, salt, sukker, karamelliseret sukker, glukosesirup, aroma (med bl.a. MELK), gjærekstrakt, maltodekstrin, MELKEPROTEIN, paprika, laurbærblad.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sennep, Selleri og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 423 kJ/ 579 kcal
Fett 46,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 20,00 g
Karbohydrat 37,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,90 g
Kostfiber 1,20 g
Protein 4,90 g
Salt 6,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sveits
Opphavsland Sveits
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2281996
EPD-nummer 2281996
GTIN 07037360046709
GTIN2 08712566642526
GTIN3 08712566178391
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 19.04.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt