Fløtesaus pulver 30L Knorr

30 LTR

En klassisk og allsidig fløtesaus. Egner seg godt til kjøttboller, kjøttkaker og stekt kjøtt. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 30L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2310258
EPD-nummer: 2310258
GTIN: 08712566620296

PRODUSENT: Unilever

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

156 produkter i databasen

Ingredienser

Stivelse, palmefett, salt, FLØTEPULVER 6,0 %, gjærekstrakt, MELKESUKKER, MELKEPROTEIN, tomatpulver, aroma, solsikkeolje, sukker, karamellisert sukker, maltodekstrin, krydder (hvitløk, paprika), løkpulver, grønnsaksekstrakt (sjampinjong, løk), laurbærblad.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 061 kJ/ 496 kcal
Fett 31,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 18,00 g
Karbohydrat 45,00 g
hvorav
- Sukkerarter 8,30 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 7,30 g
Salt 8,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2310258
EPD-nummer 2310258
GTIN 08712566620296
GTIN2 08712566165391
GTIN3 08712566165391
Opprettet dato 12.09.2012
Oppdatert dato 19.04.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt