Mousse Basis (dessert) pulver 16L Carte d'Or

1800 GRM

Fløyelsmyk og luftig basismousse til desserter. Kan brukes til å lage dine egne mousser og desserter. Du kan bruke enten vann, melk og/eller annen flytende væske. Du kan også blande de ulike ingrediensene. Erstatt f.eks. deler av væsken med syltetøy, fruktjuice, Carte d'Or Topping (sjokolade, karamell eller jordbær), Rama Piske, smeltet sjokolade, likør eller liknende. Moussepulver med enkel tilberedning. Gir 16L ferdig mousse.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2020907
EPD-nummer: 2020907
GTIN: 08718114902463

PRODUSENT: Unilever

VAREMERKE: CARTE D'OR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, SKUMMETMELKPULVER, glukosesirup, palmefett, glukose, emulgator (E 472a, E 471), gelatin (fra svin), modifisert potetstivelse, mysepulver (fra MELK), MELKEPROTEIN, surhetsregulerende middel (sitronsyre, E 331), vaniljearoma.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 900 kJ/ 460 kcal
Fett 16,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,00 g
Karbohydrat 68,00 g
hvorav
- Sukkerarter 55,00 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 11,00 g
Salt 0,49 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 2020907
EPD-nummer 2020907
GTIN 08718114902463
GTIN2 08711200501267
GTIN3 08711200501267
Opprettet dato 12.09.2012
Oppdatert dato 10.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Desserter/dessertsauser/topping

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 244 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spes Tillagning 1) Hell kald melk eller kaldt vann i en bolle og tilsett tørrvaren. 2) Pisk på lav hastighet til væsken og tørrvaren er godt blandet. 3) Pisk deretter på høy hastighet i ca. 10 minutter, inntil moussen har en luftig konsistens. NB! Best volumøkning oppnås dersom bollens volum er fire ganger væskemengden. 4) Porsjoner og avkjøl i ca. 30 minutter før servering. Ferdig mengde 180 g pulver + 0,45 L melk = 1,6 L mousse (gir ca 13 porsj á 1,2 dl). 1 boks (1800 g) + 4,5 L melk = 16 L mousse (gir ca 130 porsj á 1,2 dl). Antall porsjoner varierer etter hvilken størrelse på porsjonene du ønsker å servere. Holdbarhet 24 måneder (720 dager). Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur.