Peppersaus pulver 30L Knorr

30 LTR

En klassisk og fyldig saus med god smak av pepper som passer utmerket til biff og andre stekte og grillede retter av okse og svinekjøtt. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Laktosefri. Gir 30L ferdig saus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2296309
EPD-nummer: 2296309
GTIN: 08712566621217

PRODUSENT: Unilever

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

156 produkter i databasen

Ingredienser

Maltodekstrin, stivelse, sukker, rismel, salt, gjærekstrakt, palmefett, tomatpuré, løk, grønn pepper 1,7%, svartpepper 1,5%, karamellisert sukker, solsikkeolje, fortykningsmiddel (guarkjernemel), aroma (med bl.a. MELK), rødbetepulver, syre (sitronsyre), paprika, krydderurter (persille, timian), hvitpepper, persillerot, nellik. *under 20ppm gluten

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 500 kJ/ 370 kcal
Fett 6,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,50 g
Karbohydrat 72,00 g
hvorav
- Sukkerarter 16,00 g
Kostfiber 3,00 g
Protein 6,00 g
Salt 7,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Tyskland
Opphavsland
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2296309
EPD-nummer 2296309
GTIN 08712566621217
GTIN2 08712566165865
GTIN3 08712566165865
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 19.04.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt