Sjysaus pasta 10L Knorr

3 x 1 kg

En velsmakende og allsidig sausklassiker som passer godt sammen med biff, koteletter, skinkestek og annet stekt kjøtt. Serveres som den er, eller videreutvikles til egen smak. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pastaen tilsettes i kokende væske. Laktosefri. Gir 10L ferdig saus. *Unilever fremmer bærekraftig palmeolje. Les mer på ufs.com.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2280519
EPD-nummer: 2280519
GTIN: 08722700725138

PRODUSENT: Unilever

VAREMERKE: KNORR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

158 produkter i databasen

Ingredienser

Maltodekstrin, stivelse, solsikkeolje, palmefett*, aroma, salt, gjærekstrakt, sukker, karamelliseret sukker, oksesjy 2,0% (vann, oksebein), fortykningsmiddel (guarkjernemel), løk 1,0%, SELLERI, løkekstrakt.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Bygg, Spelt, Rug, Kamut, Hvete, Havre), Soya, Sennep, Melk og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 916 kJ/ 457 kcal
Fett 23,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,30 g
Karbohydrat 53,00 g
hvorav
- Sukkerarter 7,10 g
Kostfiber 1,30 g
Protein 8,30 g
Salt 8,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sveits
Opphavsland Sveits
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 2280519
EPD-nummer 2280519
GTIN 08722700725138
GTIN2 08712566508655
GTIN3 08712566098101
Opprettet dato 01.02.2012
Oppdatert dato 01.11.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 150 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt