Millac Cooking
1
Millac Cooking 15% er et lavlaktose og glutenfritt produkt. Passer utmerket til supper, sauser, gratenger. Ingen herdede oljer i produktet da det er basert på solsikkeolje. Kan ikke piskes.
Varenummer: 0872701 | EPD-nummer: 4176970 | GTIN: 05010652997318
Varenummer: 0872701
EPD-nummer: 4176970
GTIN: 05010652997318
PRODUSENT: Unique Food AS
VAREMERKE: Pritchitts
3 produkter i databasen
Ingredienser
Laktosefri kjernemelk, vann, vegetabilsk olje (ikke herdet), laktosefri fløte 3,3%, modifisert stivelse (E1442), emulgeringsmiddel (E481), stabiliseringsmiddel (E412), surhetsregulerende middel (E331, E339 b), farge. (betakaroten)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 672 kJ/ 163 kcal |
Fett | 15,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 4,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,80 g |
Protein | 2,10 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Irland |
Opphavsland | Irland |
Varegruppe | Meieriprodukter og egg |
Varenummer | 0872701 |
EPD-nummer | 4176970 |
GTIN | 05010652997318 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.09.2015 |
Oppdatert dato | 05.05.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |