GROVT SPELTBRØD
12 KG
Varenummer: 21014 | EPD-nummer: 4360525 | GTIN: 07071848010912
Varenummer: 21014
EPD-nummer: 4360525
GTIN: 07071848010912
PRODUSENT: United Bakeries Norway AS
VAREMERKE: United Bakeries
118 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, SPELTMEL fint 21 %, SPELTMEL sammalt fint 6,3 %, HVETESURDEIG 6 %, RUG sammalt grovt 5,4 %, solsikkefrø, SESAMFRØ, linfrø, HAVREGRYN, SPELTMEL sammalt grovt 4 %, SPELTFLAK 4 %, SPELTKLI 1,6 %, brun sirup, salt, HVETEGLUTEN, gjær, sikorirot, vegetabilsk olje (raps, fullherdet raps og kokos), melbehandlingsmiddel (E300). Oblat: Maisstivelse, potetstivelse, emulgator (E322 - solsikkelecitin), fargestoff (E172), surhetsregulerende middel (E330).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Egg, Soya, Melk, Sennep og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 020 kJ/ 244 kcal |
Fett | 8,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 30,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 4,70 g |
Protein | 9,20 g |
Salt | 0,94 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 21014 |
EPD-nummer | 4360525 |
GTIN | 07071848010912 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.04.2023 |
Oppdatert dato | 29.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -20 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |