OSTERUNDSTYKKER
4,9 KG
Varenummer: 20662 | EPD-nummer: 2462463 | GTIN: 07071848000852
Varenummer: 20662
EPD-nummer: 2462463
GTIN: 07071848000852
PRODUSENT: United Bakeries Norway AS
VAREMERKE: United Bakeries
118 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel [HVETEMEL, melbehandlingsmiddel (E300), HVETEMALTMEL], vann, ost 13 % [MELK, salt, startkultur, animalsk løpe, antiklumpemiddel (potetstivelse)], RUGMEL, brødforbedrer [HVETEMALTMEL, BYGGMALTEKSTAKT, sukker, stabilisator (E466), HVETEMEL, emulgator (E322 - SOYALECITIN), rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300)], melkepulver [FLØTEPULVER, SKUMMETMELKPULVER, MYSEPULVER], rapsolje, gjær, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 201 kJ/ 290 kcal |
Fett | 6,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,10 g |
Karbohydrat | 46,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Protein | 10,30 g |
Salt | 1,58 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | |
Varenummer | 20662 |
EPD-nummer | 2462463 |
GTIN | 07071848000852 |
GTIN2 | 07071848001088 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.12.2015 |
Oppdatert dato | 11.04.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -20 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |