CRISPY FILET BURGER

Formet kyllingburger av brystfilet med krydret panering med urter. Ca 110-120g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 130095
EPD-nummer: 6063580
GTIN: 07043180088423

PRODUSENT: Vestfold Fugl

VAREMERKE: Vestfold Fugl

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

90 produkter i databasen

Ingredienser

Kyllingfilet 45% (opprinnelse: Norge), vann, rasp (HVETE), solsikke- og rapsolje, HVETEMEL, stivelse (potet, HVETE, mais), semule (HVETE), HVETEPROTEIN, salt, krydder (hvitløk, pepper, paprika, chili, spisskummen, koriander, nellik, allehånde), timian, løk, purre, glukosesirup, paprikaekstrakt.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 842 kJ/ 201 kcal
Fett 8,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,40 g
Protein 14,00 g
Salt 0,98 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Norge
Varegruppe Fjærfespesialiteter, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 130095
EPD-nummer 6063580
GTIN 07043180088423
GTIN2 7043180088447
GTIN3 7043180088461
Opprettet dato 19.10.2022
Oppdatert dato 19.10.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -35 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 3 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 3 dager