Kylling Burger Crispy Singelfryst
2 x 2,5 kg pose
Saftig og smakfull crispy burger av kylling lårfilet med rustikk panering. Server i burger med spennende tilbehør og dressing.
Varenummer: 130066 | EPD-nummer: 5684113 | GTIN: 07043180083923
Varenummer: 130066
EPD-nummer: 5684113
GTIN: 07043180083923
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling lårfilet 67% (Opprinnelse: Norge), rasp (HVETE), solsikke- og rapsolje, HVETEMEL, semule (HVETE), stivelse (potet, HVETE, mais), HVETEPROTEIN, salt, antioksidanter (E331, E301), krydder (paprika, hvitløk, pepper, chili, spisskummen, koriander, nellik, allehånde), timian, løk, glukose, purre, paprikaekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 833 kJ/ 199 kcal |
Fett | 9,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 130066 |
EPD-nummer | 5684113 |
GTIN | 07043180083923 |
GTIN2 | 07043180083947 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.02.2021 |
Oppdatert dato | 25.02.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |