KYLLING LÅRFILET STEKT OG SKAVET SHAWARMA
2,5 KG
Ferdig grillet og tynnskivet (skavet) shawarma laget av kylling lårfilet. Singelfryst i pose - enkelt å porsjonere. Varm opp og server en saftig og digg kebab!
Varenummer: 130061 | EPD-nummer: 5633938 | GTIN: 07043180082520
Varenummer: 130061
EPD-nummer: 5633938
GTIN: 07043180082520
PRODUSENT: Den Stolte Hane
VAREMERKE: Vestfold Fugl
67 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt (96%) (opprinnelse: Norge), potetstivelse, krydder (chili, hvitløk, koriander, paprika, pepper, spisskummen, oregano), salt, løk, glukosesirup, antioksidant (E331).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 574 kJ/ 137 kcal |
| Fett | 5,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,20 g |
| Karbohydrat | 4,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,40 g |
| Protein | 18,00 g |
| Salt | 1,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 130061 |
| EPD-nummer | 5633938 |
| GTIN | 07043180082520 |
| GTIN2 | 07043180082544 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 30.10.2020 |
| Oppdatert dato | 21.05.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -35 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















