KYLLING NUGGETS

2 x 2,5 kg pose

Saftige og crispy kyllingnuggets av kyllingfilet. Singelfryst. Varm opp og server med spennende dipper. Et signaturprodukt fra Vestfold Fugl.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 130030
EPD-nummer: 4337085
GTIN: 07070471206105

PRODUSENT: Vestfold Fugl

VAREMERKE: Vestfold Fugl

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

91 produkter i databasen

Ingredienser

Kyllingkjøtt 47 % (norsk råvare), vann, hvetemel, raps- og solsikkeolje, maismel, potetstivelse, modifisert tapioka stivelse, maisstivelse, salt, hvetegluten, hvetestivelse, hevemiddel (E450, E500), surhetsregulerende middel (E341), pepper, gjærekstrakt, sukker, selleri ekstrakt.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 750 kJ/ 180 kcal
Fett 7,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,90 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 11,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Norge
Varegruppe Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 130030
EPD-nummer 4337085
GTIN 07070471206105
GTIN2 07070471256100
GTIN3
Opprettet dato 13.11.2015
Oppdatert dato 12.04.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Kylling – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -35 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 547 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt