KYLLING OVERLÅR M/SKINN OG BEN SINGELFRYST
4 x 2,5 kg pose
Saftig og mørt overlår med skinn og ben.
Varenummer: 90954 | EPD-nummer: 5439963 | GTIN: 07043180074426
Varenummer: 90954
EPD-nummer: 5439963
GTIN: 07043180074426

PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
105 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling overlår (opprinnelse: Norge)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 808 kJ/ 194 kcal |
Fett | 14,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,80 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,70 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90954 |
EPD-nummer | 5439963 |
GTIN | 07043180074426 |
GTIN2 | 07043180074440 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.11.2015 |
Oppdatert dato | 16.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – ubearbeidet |
Brick kode | Kylling – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |