Kylling Overvinger Lollipop Cut Naturell 2,5kg Singelfryst Vestfold Fugl
Saftige og smakfulle kyllingvinger med kuttet senefeste som gjør at kjøttet trekker seg sammen under steking og avslører benpipen. Dette gir en ren håndholdt spiseopplevelse uten å bli sølete på fingrene. Vingene er rå og singelfryst i pose.
Varenummer: 91405 | EPD-nummer: 6266837 | GTIN: 07043180095827
Varenummer: 91405
EPD-nummer: 6266837
GTIN: 07043180095827
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling overvinger (opprinnelse: Norge), vann, salt, dekstrose (mais), konserveringsmiddel E262, surhetsregulerende middel E331, antioksidant E301
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 745 kJ/ 178 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,10 g |
Karbohydrat | 0,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, minimalt bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 91405 |
EPD-nummer | 6266837 |
GTIN | 07043180095827 |
GTIN2 | 7043180095841 |
GTIN3 | 7043180095865 |
Opprettet dato | 24.01.2024 |
Oppdatert dato | 24.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |