KYLLING OVERVINGER SMOKED BBQ GRILLET
2 x 2,5 kg skål
Saftige og møre overvinger av kylling marinert i en røkt og syrlig BBQ marinade. Produktet er ferdig stekt og trenger kun en rask oppvarming før servering!
Varenummer: 90919 | EPD-nummer: 5227095 | GTIN: 07043180069125
Varenummer: 90919
EPD-nummer: 5227095
GTIN: 07043180069125
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
105 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling overvinger (opprinnelse: Norge) vann, potetstivelse, salt, krydder (sort pepper, grønn pepper, paprika), glukosesirup (mais), gjærekstrakt, sukker, fortykningsmiddel (E412), konserveringsmidler (E262, E270), stabilisatorer (E451, E450), surhetsregulerende middel (E301, E325, E327), aroma
Til 100 gram ferdig vare har det medgått 105 g kjøtt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 872 kJ/ 209 kcal |
Fett | 12,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 2,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 20,50 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90919 |
EPD-nummer | 5227095 |
GTIN | 07043180069125 |
GTIN2 | 07043180069149 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.02.2019 |
Oppdatert dato | 16.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |