Nyt Norge

KYLLING OVERVINGER SMOKED BBQ GRILLET

2 x 2,5 kg skål

Saftige og møre overvinger av kylling marinert i en røkt og syrlig BBQ marinade. Produktet er ferdig stekt og trenger kun en rask oppvarming før servering!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 90919
EPD-nummer: 5227095
GTIN: 07043180069125

PRODUSENT: Vestfold Fugl

VAREMERKE: Vestfold Fugl

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

105 produkter i databasen

Ingredienser

Kylling overvinger (opprinnelse: Norge) vann, potetstivelse, salt, krydder (sort pepper, grønn pepper, paprika), glukosesirup (mais), gjærekstrakt, sukker, fortykningsmiddel (E412), konserveringsmidler (E262, E270), stabilisatorer (E451, E450), surhetsregulerende middel (E301, E325, E327), aroma

Til 100 gram ferdig vare har det medgått 105 g kjøtt

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 872 kJ/ 209 kcal
Fett 12,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,00 g
Karbohydrat 2,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 20,50 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 90919
EPD-nummer 5227095
GTIN 07043180069125
GTIN2 07043180069149
GTIN3
Opprettet dato 05.02.2019
Oppdatert dato 16.04.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Kylling – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -35 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 547 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt