KYLLINGBRYST M/SKINN FLAMMEGRILLET (190-210G) FRYS
4 x 1,5 kg skål
Helt kyllingbryst med skinn, naturellmarinert og stekt med grillstriper. Varm opp og server. Enklere blir det ikke! Et signaturprodukt fra Vestfold Fugl
Varenummer: 90173 | EPD-nummer: 1794650 | GTIN: 07070471202572
Varenummer: 90173
EPD-nummer: 1794650
GTIN: 07070471202572
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet, vann, potetstivelse, salt, smakstilsetninger (muskatekstrakt, capsicum oleoresin), glukosesirup (mais), røkt salt (røyk, salt), sukker, konserveringsmiddel (E262, E270), stabilisatorer (E451, E450), surhetsregulerende middel (E301, E325, E327), aroma. Til 100 g ferdigvare har det medgått: 112 g kjøtt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 624 kJ/ 149 kcal |
Fett | 5,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 1,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,04 g |
Protein | 24,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90173 |
EPD-nummer | 1794650 |
GTIN | 07070471202572 |
GTIN2 | 07070471252577 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.03.2015 |
Oppdatert dato | 24.06.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |