KYLLINGBRYST M/SKINN FLAMMEGRILLET (190-210G)
4 x 1,5 kg skål
Helt kyllingbryst med skinn, naturellmarinert og stekt med grillstriper. Varm opp og server. Enklere blir det ikke! Et signaturprodukt fra Vestfold Fugl
Varenummer: 90212 | EPD-nummer: 2596609 | GTIN: 07070471102575
Varenummer: 90212
EPD-nummer: 2596609
GTIN: 07070471102575
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
91 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet (opprinnelse: Norge), vann, potetstivelse, salt, konserveringsmiddel (E262, E270), glukosesirup, stabilisatorer (E451, E450), surhetsregulerende middel (E301, E325, E327), aroma
Til 100 g ferdig vare er anvendt 107 gAllergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 595 kJ/ 141 kcal |
Fett | 4,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 1,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 22,60 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90212 |
EPD-nummer | 2596609 |
GTIN | 07070471102575 |
GTIN2 | 07070471152570 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.03.2015 |
Oppdatert dato | 14.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 28 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 15 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |