KYLLINGFILET BASIC SINGELFRYST
4 x 2,5 kg pose
I basic serien inngår våre mest pristgunstige alternativer. Kyllingfilet tilsatt salt og vann for maksimal saftighet.
Varenummer: 90880 | EPD-nummer: 5129150 | GTIN: 07043180067022
Varenummer: 90880
EPD-nummer: 5129150
GTIN: 07043180067022
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet 70% (opprinnelse: Norge), vann (28,5%), salt, maltodekstrin, fortykningsmiddel (E 407), dekstrose, surhetsregulerende middel ( E331), konserveringsmiddel (E 262), antioksidant (E301).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Sesamfrø | ||
Nøtter | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Melk | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 340 kJ/ 80 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 0,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 16,10 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, minimalt bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90880 |
EPD-nummer | 5129150 |
GTIN | 07043180067022 |
GTIN2 | 07043180067046 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.10.2018 |
Oppdatert dato | 16.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |