KYLLINGFILET BURGER 90-110G
2 x 2,5 kg pose
Kyllingfilet tilskåret til å veie 100-110g, lett banket og singelfryst. Rask tine- og steketid. Perfekt i clubsandwich eller kyllingburger
Varenummer: 90188 | EPD-nummer: 2749307 | GTIN: 07070471206280
Varenummer: 90188
EPD-nummer: 2749307
GTIN: 07070471206280
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet 90% (opprinnelse: Norge), 9% vann, salt, antioksidant: E301, surhetsregulerende middel: E331, dekstrose (mais), konserveringsmiddel: E262.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 422 kJ/ 100 kcal |
Fett | 1,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 0,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 20,50 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90188 |
EPD-nummer | 2749307 |
GTIN | 07070471206280 |
GTIN2 | 07070471256285 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.03.2015 |
Oppdatert dato | 14.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |