KYLLINGFILET NATURELL STRIMLET 20MM
4 x 2,5 kg pose
Kyllingfilet strimlet på 20mm og fryst. Krydre filetene med ditt favorittkrydder og bruk i gryter, småretter o.l.
Varenummer: 90955 | EPD-nummer: 5440102 | GTIN: 07043180074525
Varenummer: 90955
EPD-nummer: 5440102
GTIN: 07043180074525
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet (opprinnelse: Norge) |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 467 kJ/ 111 kcal |
Fett | 2,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 23,00 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90955 |
EPD-nummer | 5440102 |
GTIN | 07043180074525 |
GTIN2 | 07043180074549 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.03.2015 |
Oppdatert dato | 16.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – ubearbeidet |
Brick kode | Kylling – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |