Nyt Norge

KYLLINGFILET SOUS VIDE SPICY

5 x 2 kg pose

Spicy kyllingfilet kokt sous-vide. Vi har gjort jobben for deg! Resultatet blir et saftig og mørt kyllingbryst som er spiseklart rett fra pakken.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 90395
EPD-nummer: 1502509
GTIN: 07070471202091

PRODUSENT: Vestfold Fugl

VAREMERKE: Vestfold Fugl

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

90 produkter i databasen

Ingredienser

Kyllingfilet 79% (opprinnelse: Norge) vann, vegetabilsk olje (raps) paprika, glukosesirup, salt, krydder (pepper, koriander, basilikum, spiskummen, karve), løk, gjærekstrakt, hvitløk, persille, cayennepepper, krydderekstrakt (paprika, ingefær), surhetsregulerende middel (E330, E301, E325, E327), konserveringsmidler (E262, E270), stabilisatorer (E451, E450), aroma.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 402 kJ/ 96 kcal
Fett 1,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 2,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Protein 17,70 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 90395
EPD-nummer 1502509
GTIN 07070471202091
GTIN2 07070471252096
GTIN3
Opprettet dato 25.03.2015
Oppdatert dato 15.04.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Kylling – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -35 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 547 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt