KYLLINGFILET SOUS VIDE SPICY
5 x 2 kg pose
Spicy kyllingfilet kokt sous-vide. Vi har gjort jobben for deg! Resultatet blir et saftig og mørt kyllingbryst som er spiseklart rett fra pakken.
Varenummer: 90395 | EPD-nummer: 1502509 | GTIN: 07070471202091
Varenummer: 90395
EPD-nummer: 1502509
GTIN: 07070471202091
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet 79% (opprinnelse: Norge) vann, vegetabilsk olje (raps) paprika, glukosesirup, salt, krydder (pepper, koriander, basilikum, spiskummen, karve), løk, gjærekstrakt, hvitløk, persille, cayennepepper, krydderekstrakt (paprika, ingefær), surhetsregulerende middel (E330, E301, E325, E327), konserveringsmidler (E262, E270), stabilisatorer (E451, E450), aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 402 kJ/ 96 kcal |
Fett | 1,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 2,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 17,70 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90395 |
EPD-nummer | 1502509 |
GTIN | 07070471202091 |
GTIN2 | 07070471252096 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.03.2015 |
Oppdatert dato | 15.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |