KYLLINGFILET STEKT OG SKIVET CLASSIC FRYS
3 x 0,9 kg skål
Naturellmarinert kyllingfilet som er stekt og skivet. Passer perfekt i sandwhicen, salaten eller i buffetten. Pakket i praktisk 1/3 Gastronorm og kan derfor settes direkte i kjøledisk eller salatbar. Et signaturprodukt fra Vestfold Fugl
Varenummer: 90791 | EPD-nummer: 4970380 | GTIN: 07043180062720
Varenummer: 90791
EPD-nummer: 4970380
GTIN: 07043180062720
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
91 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingfilet (opprinnelse: Norge), vann, potetstivelse, salt, dekstrose (mais), konserveringsmiddel (E262), surhetsregulerende middel (E331), antioksidant (E301)
Til 100 gram ferdig vare har det medgått 106 g kjøtt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 544 kJ/ 129 kcal |
Fett | 2,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 2,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 24,40 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90791 |
EPD-nummer | 4970380 |
GTIN | 07043180062720 |
GTIN2 | 07043180062744 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.02.2018 |
Oppdatert dato | 15.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |