KYLLINGKLUBBER BBQ GRILLET
2 x 2,5 kg skål
Saftige og smakfulle klubber av kyllinglår, marinert med BBQ krydder og stekt. Passer pefekt på buffeten eller tapasbordet.
Varenummer: 90393 | EPD-nummer: 4683314 | GTIN: 07070471201056
Varenummer: 90393
EPD-nummer: 4683314
GTIN: 07070471201056
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingklubber av lår (opprinnelse: Norge), vann, salt, dekstrose (mais), glukose (mais), krydder (hvit pepper, allehånde, kummen, paprika, hvitløk, karri), pepper, løk, rosmarin, gurkemeie, krydderekstrakt (paprika), konserveringsmiddel (E262), surhetsregulerende middel (E331), antioksidant (E301), røykaroma
Til 100 g ferdig vare er anvendt 109 g kjøtt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 966 kJ/ 232 kcal |
Fett | 16,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 1,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 20,50 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90393 |
EPD-nummer | 4683314 |
GTIN | 07070471201056 |
GTIN2 | 07070471251051 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.12.2016 |
Oppdatert dato | 15.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |