KYLLINGKORV
10 x 400 g pose
Kyllingkorv passer både som varm og kald mat. Pølsen har en mild og god smak.
Varenummer: 130049 | EPD-nummer: 5308879 | GTIN: 07043180072620
Varenummer: 130049
EPD-nummer: 5308879
GTIN: 07043180072620
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt, maskinutbenet (67 %), vann, storfefett, potetstivelse, vegetabilsk fiber (potet, bambus), salt, konserveringsmiddel (E 250, E 262), Krydder (hvit pepper, paprika, muskat, ingefær, koriander) glukose (mais), antioksidant (E 300), rapsolje, krydderekstrakter (muskat, pepper, paprika), hvitløk, stabilisator (E 450, E 451), surhetsregulerende middel (E 508), gjærekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 840 kJ/ 201 kcal |
Fett | 16,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,70 g |
Karbohydrat | 4,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 130049 |
EPD-nummer | 5308879 |
GTIN | 07043180072620 |
GTIN2 | 07043180072644 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.07.2019 |
Oppdatert dato | 12.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – pølser – bearbeidet |
Brick kode | Kyllingpølser – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |