KYLLINGKORV

10 x 400 g pose

Kyllingkorv passer både som varm og kald mat. Pølsen har en mild og god smak.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 130049
EPD-nummer: 5308879 
GTIN: 07043180072620

PRODUSENT: Vestfold Fugl

VAREMERKE: Vestfold Fugl

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

90 produkter i databasen

Ingredienser

Kyllingkjøtt, maskinutbenet (67 %), vann, storfefett, potetstivelse, vegetabilsk fiber (potet, bambus), salt, konserveringsmiddel (E 250, E 262), Krydder (hvit pepper, paprika, muskat, ingefær, koriander) glukose (mais), antioksidant (E 300), rapsolje, krydderekstrakter (muskat, pepper, paprika), hvitløk, stabilisator (E 450, E 451), surhetsregulerende middel (E 508), gjærekstrakt.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 840 kJ/ 201 kcal
Fett 16,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,70 g
Karbohydrat 4,90 g
hvorav
- Sukkerarter 0,60 g
Protein 12,00 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 130049
EPD-nummer 5308879 
GTIN 07043180072620
GTIN2 07043180072644
GTIN3
Opprettet dato 29.07.2019
Oppdatert dato 12.04.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – pølser – bearbeidet
Brick kode Kyllingpølser – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -35 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt