KYLLINGVINGER CRISPY WINGS GRILLET
2 x 2,5 kg skål
Håndlagde panerte kylling overvinger, ferdigstekt. Perfekt til snacking. Et signaturprodukt fra Vestfold Fugl
Varenummer: 90401 | EPD-nummer: 4682480 | GTIN: 07070471205016
Varenummer: 90401
EPD-nummer: 4682480
GTIN: 07070471205016
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt (opprinnelse: Norge), rismel, maismel, salt, sukker, gjærekstrakt, urte- og krydderblanding, surhetsregulerende middel (E262, E330, E331), stabilisator (E415), antioksidant (E301)
Til 100 g ferdig vare er anvendt 105 g kyllingkjøtt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 995 kJ/ 238 kcal |
Fett | 12,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,20 g |
Karbohydrat | 8,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 21,60 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90401 |
EPD-nummer | 4682480 |
GTIN | 07070471205016 |
GTIN2 | 07070471255011 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.12.2016 |
Oppdatert dato | 15.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |