KYLLINGVINGER U/SPISS SINGELFRYST
2 x 2,5 kg pose
Kyllingvinger tilsatt vann og salt. Kan bakes i ovn eller paneres og friteres. Passer ypperlig som snacks eller på tapasbordet.
Varenummer: 90102 | EPD-nummer: 1965417 | GTIN: 07070471201315
Varenummer: 90102
EPD-nummer: 1965417
GTIN: 07070471201315
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingvinger uten spiss 90% (opprinnelse: Norge), 9% vann, salt, antioksidant: E301, surhetsregulerende middel: E331, dekstrose (mais), konserveringsmiddel: E262
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 698 kJ/ 168 kcal |
Fett | 10,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,60 g |
Karbohydrat | 0,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 17,10 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, minimalt bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90102 |
EPD-nummer | 1965417 |
GTIN | 07070471201315 |
GTIN2 | 07070471251310 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.03.2015 |
Oppdatert dato | 12.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |