Nuggets Sticks Crispy Singelfryst
2 x 2,5 kg pose
Saftige og crispy kyllingsticks med rustikk panering. Perfekt som tapas eller forrett.
Varenummer: 130063 | EPD-nummer: 5684071 | GTIN: 07043180083725
Varenummer: 130063
EPD-nummer: 5684071
GTIN: 07043180083725
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt, maskinutbenet 42% ( Opprinnelse: Norge), hvetemel, vann, raps- og solsikkeolje, durum hvetemel, potetstivelse, hveteprotein, potetflak, salt, dekstrose, gjær, hvetegluten, modifisert hvetestivelse, gjærekstrakt, hevemiddel ( E 450. E 500).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 867 kJ/ 207 kcal |
Fett | 9,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,20 g |
Karbohydrat | 19,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 130063 |
EPD-nummer | 5684071 |
GTIN | 07043180083725 |
GTIN2 | 07043180083749 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.02.2021 |
Oppdatert dato | 16.02.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |