SNADDERKYLLING STRIMLET KEBAB PORSJONSFRYST
4 x 2,5 kg pose
Kebabmarinert, strimlet lårkjøtt av kylling fryst inn i praktiske porsjonsenheter for enkel tining og håndtering. Snadderkyllingen passer perfekt som pizzatopping, i et pitabrød eller wraps
Varenummer: 90984 | EPD-nummer: 5306931 | GTIN: 07043180072422
Varenummer: 90984
EPD-nummer: 5306931
GTIN: 07043180072422
PRODUSENT: Vestfold Fugl
VAREMERKE: Vestfold Fugl
90 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllingkjøtt 85% (opprinnelse: Norge), vann, rapsolje salt, stivelsessirup, paprika, hvitløk, løk, krydder, aroma, krydderekstrakt (paprika), surhetsregulerende middel (E330), farge (E150c).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 702 kJ/ 168 kcal |
Fett | 11,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 1,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 15,50 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kylling, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 90984 |
EPD-nummer | 5306931 |
GTIN | 07043180072422 |
GTIN2 | 07043180072446 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.07.2019 |
Oppdatert dato | 16.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Kylling – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |