Oliven Taggiasce 3,1 kg Madama Oliva
Varenummer: 5012200246 | EPD-nummer: | GTIN: 08003508012393
Varenummer: 5012200246
EPD-nummer:
GTIN: 08003508012393
PRODUSENT: Villa Import AS
VAREMERKE: Madama Oliva
13 produkter i databasen
Ingredienser
Oliven (64%), vann (32%), salt (4%); surhetsregulerende: vinsyre (spor).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 963 kJ/ 230 kcal |
| Fett | 23,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,80 g |
| Karbohydrat | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Kostfiber | 6,70 g |
| Protein | 1,60 g |
| Salt | 4,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5012200246 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 08003508012393 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 28.01.2022 |
| Oppdatert dato | 31.01.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















