Protein Plus
1,2 kg
Proteinberiking er beregnet for kostbehandling av pasienter med økt proteinbehov. Skal brukes som et proteinsupplement til den normale kosten.
Varenummer: 1230007 | EPD-nummer: 4880696 | GTIN: 42601470605274
Varenummer: 1230007
EPD-nummer: 4880696
GTIN: 42601470605274
INFORMASJONSEIER: Vital Ernæring AS
PRODUSENT: Vital Ernæring
VAREMERKE: Protein Plus
1 produkter i databasen
Ingredienser
Myseprotein (maks 1% laktose)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 370 kJ/ 88 kcal |
Fett | 0,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 2,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 88,00 g |
Salt | 0,00 g |
Kalium | 460,00 mg |
Klorid | 32,00 mg (4% *) |
Kalsium | 530,00 mg (66% *) |
Fosfor | 290,00 mg (41% *) |
Jern | 0,90 mg (6% *) |
Magnesium | 120,00 mg (32% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1230007 |
EPD-nummer | 4880696 |
GTIN | 42601470605274 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 30.09.2017 |
Oppdatert dato | 30.09.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 70 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | 1 ss (5 g) Protein Plus blandes i 1 dl væske eller ca 100 g mat. Det bør stå i ca. 5 minutter før bruk. 1 ss Protein Plus tilsvarer 4,4 g protein. Bør fordeles jevnt over dagens måltider og mellomåltider for best utnyttelse av proteinet. Anvendes etter anbefaling og dorsering fra lege eller ernæringsfysiolog og avhengig av pasientens alder, vekt og helsetilstand. |