Peppes otg chorizobolle 4g 400G
Varenummer: 297 | EPD-nummer: 6161285 | GTIN: 07054940012978
Varenummer: 297
EPD-nummer: 6161285
GTIN: 07054940012978
PRODUSENT: Westend Bakeri AS
VAREMERKE: Peppes
38 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (83%), vann, tapiokastivelse, paprika, salt, rørsukker, rapsolje, chili, jalapeno, hvitløk, hvit pepper, konserveringsmiddel (E262), stabilisator (E450), farge (E160c), røkaroma, gjærekstrakt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 099 kJ/ 263 kcal |
Fett | 21,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,70 g |
Karbohydrat | 5,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 297 |
EPD-nummer | 6161285 |
GTIN | 07054940012978 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.01.2023 |
Oppdatert dato | 29.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |