Bildebeskrivelse

Peppes Porsjonsstykke Pepperoni 150g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 251
EPD-nummer: 5772231
GTIN: 07054940012510

PRODUSENT: Westend Bakeri AS

VAREMERKE: Westend Bakeri AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, ost 26,8% (gulost, mozzarella (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur), potetmel), vann, tomatsaus 16,7% (tomatpulp, vann, sukker, salt, fennikel, hvitløk, pepper, oregano, løk, sitrusfiber, gjærekstrakt, antiklumpemiddel (E551), krydder), pepperoni 8,1% (svinekjøtt, salt, krydder, krydderekstrakt, antioksidant (E392), sitronsyre (E330), startkultur), salt, gjær, tørket surdeig av hvete, hvetegluten, emulgator (E472e), vegetabilsk fett og -olje (rapsolje, herdet raps og kokos), dekstrose, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 072 kJ/ 246 kcal
Fett 9,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,50 g
Karbohydrat 26,20 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Kostfiber 1,60 g
Protein 13,80 g
Salt 1,49 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 251
EPD-nummer 5772231
GTIN 07054940012510
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.03.2024
Oppdatert dato 20.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt