Peppes porsjonsstykke med ost 130g
Varenummer: 253 | EPD-nummer: 5634001 | GTIN: 07054940012534
Varenummer: 253
EPD-nummer: 5634001
GTIN: 07054940012534
PRODUSENT: Westend Bakeri AS
VAREMERKE: Peppes
38 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, ost 26,7% (gulost, mozzarella (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur), potetmel)), vann, tomatsaus 16,7% (tomatpulp, vann, sukker, salt, sitrusfiber, gjærekstrakt, oregano, krydder), gjær, salt, rapsolje, tørket surdeig av hvete (hvetemel, starterkultur), hvetegluten, melbehandlingsmiddel (E 300), enzym (amylase), emulgator (E472e), vegetabilsk fett og -olje (rapsolje, herdet raps og kokos), dekstrose.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 002 kJ/ 237 kcal |
Fett | 8,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,90 g |
Karbohydrat | 28,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 12,70 g |
Salt | 1,45 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 253 |
EPD-nummer | 5634001 |
GTIN | 07054940012534 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.02.2021 |
Oppdatert dato | 09.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |