Wb Italiensk Pizzabunn Deigemne Standard 60x230g
Rå italiensk pizzabunn deigemne
Varenummer: 144 | EPD-nummer: 5339791 | GTIN: 07054940001446
Varenummer: 144
EPD-nummer: 5339791
GTIN: 07054940001446
PRODUSENT: Westend Bakeri AS
VAREMERKE: Westend Bakeri AS
24 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, olivenolje, sukker, ertefiber, emulgator (E472e, E412), fermentert hvetemel, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300), salt, dekstrose, enzym (xylanase, amylase), gjær.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 983 kJ/ 231 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 42,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Kostfiber | 2,30 g |
Protein | 8,30 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 144 |
EPD-nummer | 5339791 |
GTIN | 07054940001446 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.03.2023 |
Oppdatert dato | 09.11.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |