Wb Pizzabunn Rå 30 Cm m/Saus Rå
Varenummer: 13 | EPD-nummer: 1897081 | GTIN: 07054940000135
Varenummer: 13
EPD-nummer: 1897081
GTIN: 07054940000135
PRODUSENT: Westend Bakeri AS
VAREMERKE: Westend Bakeri AS
25 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, pizzasaus 21% (tomatpulp, vann, salt, sukker, fennikel, hvitløk, pepper, oregano, sitrusfiber), gjær, salt, emulgator (E472e), vegetabilsk fett og -olje (rapsolje, herdet raps og kokos), dekstrose, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 773 kJ/ 182 kcal |
| Fett | 1,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 34,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,50 g |
| Kostfiber | 2,00 g |
| Protein | 7,00 g |
| Salt | 1,37 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 13 |
| EPD-nummer | 1897081 |
| GTIN | 07054940000135 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 28.03.2023 |
| Oppdatert dato | 13.02.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















