ANDEBRYST VARMRØKT 2 PK
kg
Vårt varmrøkte andebryst er en delikatesse som kombinerer saftighet, mørhet og en fyldig røksmak. Laget av førsteklasses andebryst, nøye røkt over utvalgt trevirke, byr dette produktet på en smakfull opplevelse som passer til både hverdags og fest. Andebrystet er skånsomt tilberedt for å bevare den naturlige smaken og teksturen, og røkeprosessen tilfører en aromatisk dybde som fremhever kjøttets rike karakter. Det er ferdig tilberedt og klart til servering, noe som gjør det enkelt å imponere gjestene dine med en rett full av smak.
Varenummer: 551621 | EPD-nummer: | GTIN: 97059365516219
Varenummer: 551621
EPD-nummer:
GTIN: 97059365516219
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
230 produkter i databasen
Ingredienser
Andebryst
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 603 kJ/ 144 kcal |
Fett | 37,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,70 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,10 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Minimalt bearbeidet kjøtt og fugleprodukter |
Varenummer | 551621 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059365516219 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.09.2019 |
Oppdatert dato | 08.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 28 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |