Bacon ferdig stekt 50 % DC u/svor
Til 100 g ferdig stekt bacon anvendes 147 g sideflesk av svin, vann, salt, dekstrose, røykaroma, stabilisator E450, antioksidant E301, konserveringsmiddel E250.
Varenummer: 801452 | EPD-nummer: | GTIN: 97059368014521
Varenummer: 801452
EPD-nummer:
GTIN: 97059368014521

PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
230 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig stekt bacon anvendes 147 g sideflesk av svin, vann, salt, dekstrose, røykaroma, stabilisator E450, antioksidant E301, konserveringsmiddel E250.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 867 kJ/ 452 kcal |
Fett | 43,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 16,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 4,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 801452 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059368014521 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.02.2022 |
Oppdatert dato | 14.06.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -28 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |