Brødsmuler 10x1 kilogram. Panko
Japanske panko er lette og luftige brødsmuler. De absorberer mindre olje enn tradisjonelle brødsmuler, noe som gir en ekstra sprø og gyllen skorpe ved steking eller fritering. Dette gjør dem ideelle for panering av kjøtt, fisk, kylling, grønnsaker eller som topping på gratenger og pasta.
Varenummer: 965194 | EPD-nummer: | GTIN: 97059369651947
Varenummer: 965194
EPD-nummer:
GTIN: 97059369651947
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
(Gluten) hvetegluten 97%, gjær 2%, salt 1%.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 592 kJ/ 381 kcal |
Fett | 1,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 79,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 11,20 g |
Salt | 0,95 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Kina |
Opphavsland | Kina |
Varegruppe | |
Varenummer | 965194 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059369651947 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.01.2022 |
Oppdatert dato | 29.10.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |